Wie zijn wij

Graag stellen wij ons aan jullie voor.


Mijn naam is Michelle van Schijndel en sinds april 2014 ben ik trotse eigenaresse van De Gouden Nagel in Gemert.

Opleidingen:
Allround Nagelstyliste
Advanced Brow (Henna) Styliste
SPMU Couture Brow Styliste (Semi Permanente Make-up)

Werkdagen: Maandag, Woendag, Donderdag & vrijdag

Ondertussen heb ik ruim 14 jaar ervaring in het nagel vak en run ik alweer enige tijd met veel pelzier mijn eigen salon. Na jaren van opleidingen en trainingen door heel het land, heb ik dit prachtige vak mogen leren van de beste stylistes uit Nederland en gast docenten uit het buitenland. Ook heb ik regelmatig deelgenomen aan wedstrijden en hiermee ook meerdere prijzen gewonnen.

Naast het verzorgen van nagels, verzorg ik ook wenkbrauwbehandelingen waaronder de populaire behandeling Henna brows. Met mijn diploma als Advanced brow stylist maak ik van elke wenkbrauw een mooi en strak resultaat.

In mei 2021 ben ik begonnen met de opleiding Semi Permanente Make Up. Dit is voor mij een lang gekoesterde droom die uit kwam. Ik heb me het eerste half jaar bezig gehouden met trainen en de techniek eigen maken. Ondertussen is er in de salon flink verbouwd om zo een prachtige en speciale SPMU ruimte te kunnen creĆ«ren. Wij gebruiken in onze salon de Ombre Powder Brows techniek. Dit is een poeder techniek waarmee je de wenkbrauwen voorziet van een make up look die ongeveer 2 jaar zichtbaar blijft. Wat ons betreft is dit een prachtige nieuwe behandeling om aan te bieden in de salon. Meer informatie vind je onder het tabblad “behandelingen”.

Mijn liefde voor de beauty wereld is erg groot!
Elke klant tevreden met een lach de deur uit laten gaan en streven naar perfectie, zijn mijn dagelijkse doelen.


Naast mij werkt Marjolein Boots in de salon.

Opleidingen:
Allround Nagelstyliste
Schoonheidsspecialiste

Werkdagen: maandag, dinsdag en woensdag.

Marjolein heeft ruim 15 jaar ervaring in het prachtige nagel vak en is erg gepassioneerd in het maken van mooie nagels en creaties. Ze gaat bij De Gouden Nagel op dit moment enkel de nagelverzorging op zich nemen.
In september 2021 is ze gestart met haar nieuwe specialisatie opleiding en omscholing bij het merk Nailover.
Ze maakt met veel plezier en een boel gezelligheid de leukste setjes en vind het belangrijk dat de klant tevreden is met haar nieuwe nagels.


Samen bieden wij met onze passie voor beauty dagelijkse mooie behandelingen aan in de salon. We hechten veel waarde aan kwaliteit en blijven ook regelmatig trainingen volgen om bij te blijven in de snel groeiende wereld van schoonheid.

In de salon word uitsluitend gewerkt met de allerbeste producten. Voor de nagels zijn dat de kwaliteitsproducten van het Italiaanse merk Nailover.
Voor de Semi permanente make up werken wij met SPMU Couture en voor de wenkbrauwen/henna werken wij met Supercilium.


Vele tevreden klanten hebben afgelopen jaren een bezoek gebracht aan onze salon.
Wanneer je bij ons een behandeling laat uitvoeren mag je er van uit gaan dat deze met de grootste zorg, precisie en kwaliteit wordt uitgevoerd.

We hopen je graag te mogen ontvangen in onze salon!