Prijslijst

Semi Permanente Make-up
Ombre Powder brows – Nieuwe klant (incl. Touch up) € 399,-
Touch up binnen 1 jaar € 129,-
Touch up binnen 2 jaar € 229,-
Henna, Brow shape, Wax Treatments
Brow Tinting € 17,95
Brow Shaping € 24,95
Brow Tinting Treatment € 34,95
Henna Brow Treatment € 39,95
Harsen bovenlip € 9,95
Gellak
Gellak Cristal Clear€ 32,95
Gellak Single Color€ 37,95
Short Nails Naturel
Starter Set€ 49,95
Refill binnen 4 weken€ 42,95
New set Gel/Acryl
One tone€ 64,95
Babyboom€ 69,95
French€ 74,95
Refill* Gel/Acryl binnen3 weken4 weken5 weken
One tone€ 42,95€ 47,95€ 52,95
Babyboom€ 44,95€ 49,95€ 54,95
French€ 47,95€ 52,95€ 57,95
Reparatie losse kunstnagel€ 9,95
Remove product + manicure€ 29,95
Manicure behandelingen
Spa Manicure & Polish€ 24,95
Nail artPrijs per nagel
Diamantje€ 0,25
Small Art€ 0,50
Medium Art€ 1,50
Maxi Art€ 3,00
Full Art€ 7,50
Arrangementenall-in prijs
Bruidsarrangement Gel/Acryl€ 169,95
Bruidsarrangement Gellak€ 119,95
Nagelbijterarrangement€ 199,95
Alle behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd stylist.
De klant draagt zelf verantwoording over de nazorg van de behandeling door het nazorgadvies zo juist mogelijk op te volgen. Wij willen u erop wijzen dit ook echt te doen zoals aangegeven onder het tabblad “nazorg adviezen’.
Prijzen voor een nabehandeling kunstnagels gelden uitsluitend wanneer u de kunstnagels binnen 5 weken laat nabehandelen en wanneer er nog minimaal 7 kunstnagels op uw natuurlijke nagels zitten. Bij een nabehandelingen na 5 weken of langer wordt de prijs van een nieuwe set gerekend.
Bij nabehandeling waarvan minder dan 7 kunstnagels aanwezig zijn word telkens €5,- per nagel extra in rekening gebracht tot het maximale van een nieuwe set prijs.
Bij nabehandeling kunstnagels van een andere stylist worden de oude kunstnagels verwijderd en wordt een nieuwe set prijs gerekend.
Voor al onze behandelingen hanteren wij de leeftijdsgrens van 18 jaar.
Semi Permanente make-up is permanent en blijft tot 3 jaar op uw huid zichtbaar. Denk goed na over uw keuze.
Een touch up behandeling (SPMU) geldt enkel en alleen wanneer de powder brows nog zichtbaar zijn.
De datum van een touch up wordt geteld vanaf de eerste behandeling en vervolgens elk jaar/2 jaar vanaf de datum van de touch up.
SPMU voorkomt niet dat de haren groeien. Onderhoud aan de wenkbrauwen zoals epileren en eventueel verven is nog steeds nodig.
Voor nieuwe spmu behandelingen wordt een aanbetaling van 50% gevraagd. Deze dient uiterlijk 7 dagen voor uw geplande afspraak datum bij ons bijgeschreven te zijn. Wanneer dit niet het geval is, komt uw afspraak te vervallen.
Bij annuleren van uw afspraak binnen 48 uur voor de start van uw behandeling, worden de al overgemaakte kosten teruggestort. Bent u te laat met afmelden dan bent u de aanbetaling kwijt. Bij een eventuele nieuwe afspraak wordt opnieuw gevraagd om een aanbetaling

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Bruidsarrangement 
Kunstnagels          € 169,95      
Gellak                   € 119,95
Afspraak 1
3 tot 4 weken voor de bruiloft gaan we samen kijken wat voor nagels u wil voor uw bruiloft. Denk hierbij aan kleur, vorm, product en eventuele versiersels voor op de kunstnagel of gellak
Er word dan 1 proef nagel gezet op de manier zoals u de hele set wilt. Eventueel kunt u kiezen voor een 2de proefnagel om te vergelijken. U kunt hiermee alvast wennen aan het idee en kijken of het voor u de goede keus is.
We gaan vandaag ook meteen de komende 2 afspraken plannen zodat u verzekerd bent van mooie, verzorgde handen en nagels voor uw grote dag.
Ook de betaling vind plaats op deze afspraak.
Afspraak 2
Ongeveer 1,5 week voor de bruiloft word de proef nagel verwijderd en besproken of u nog steeds tevreden bent over uw keus van de nagel.
Daarna krijgt u een luxe spa behandeling. Dit zorgt ervoor dat uw handen soepel aanvoelen en er zacht en verzorgd uit gaan zien. Eventuele wondjes op de hand herstellen hierdoor sneller waardoor uw handen er op uw bruiloft mooi en stralend uit zien.
Afspraak 3
Een paar dagen voor de bruiloft komt u om uw droomnagels te laten zetten.
Eventuele nail art is inbegrepen.
Afspraak 4
Na de bruiloft kun u uw kunstnagels of gellak laten verwijderen als u hier behoefte voor heeft. De nagels worden professioneel verwijderd en weer netjes gemaakt door middel van een manicure behandeling en worden tot hoogglans gepolijst.
Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Garantie
Eventuele beschadigingen die plaatsvinden in de dagen na het zetten van de set nagels tot de dag van de bruiloft, worden gratis gerepareerd. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u zich stoot en er een stukje van het product of nail art afbreekt. U kunt dan meteen contact opnemen en wij zorgen dat de nagel gerepareerd word voor de bruiloft.

Nagelbijtersarrangement All-in € 199,95      
1e afspraak
Voor de eerste afspraak komt u hier om een korte kunstnagels aan te laten brengen. Dit zijn niet meteen lange nagels zoals u ze normaal krijgt in een salon, maar een laagje op uw eigen nagels zonder hierbij te werken met verlengstukken. Dit doen we zodat u kunt wennen aan een product op uw nagels en om de lengte rustig te kunnen opbouwen. Op uw kunstnagels word een transparant laagje gellak gezet voor de glans. U krijgt een flesje dadi’ oil  t.w.v. € 8,95 GRATIS bij deze behandeling om thuis zelf dagelijks uw nagelriemen te verzorgen zodat ze soepel en zacht blijven aanvoelen, u minder kans heeft op velletjes om aan te pulken en uw kunstnagels en natuurlijke nagels  in goede conditie te houden.
De betaling vind plaats op de eerste afspraak.
2e afspraak
De eerste nabehandeling is al na 1 week. Dit is omdat de nagels van nagelbijters in het begin sneller groeien dan normaal. Daarom worden uw nagels vandaag al bijgewerkt. Alles word netjes opgevuld zodat u niet in de verleiding kunt komen om aan de kunstnagel te pulken, trekken of bijten. Uw nagels worden ook weer kort en mooi in model gevijld. U heeft de keuze voor een kleur gellak. Afhankelijk van hoe goed u met de kunstnagels om kon gaan en de groeisnelheid van uw natuurlijke nagels word bepaald na hoeveel dagen/weken de volgende afspraak zal zijn.
3e en 4e afspraak
Bij elke behandeling worden de nagels opnieuw opgevuld. Alles word ook weer netjes kort en mooi in model gevijld. U heeft weer de keus voor een kleur of glitter gellak. Afhankelijk van hoe goed u met de kunstnagels om kan gaan en de groeisnelheid van uw natuurlijke nagels word per afspraak bepaald na hoeveel weken de volgende afspraak zal zijn.
5e afspraak
Dit is de laatste behandeling van het Nagelbijtersarrangement.
Optie 1: Uw kunt ervoor kiezen uw kunstnagels te laten verwijderen en uw eigen nagels te laten groeien. Als u kiest voor het verwijderen van de kunstnagels, dan word het kunstproduct professioneel van uw natuurlijke nagel verwijderd en word er een transparante gellak aangebracht. We sluiten de behandeling af met een mini manicure.
Optie 2: U kunt er ook voor kiezen om door te gaan met de kunstnagels.
Wilt u langer genieten van kunstnagels, dan word er bij deze behandeling nog een keer opgevuld zonder dat er extra kosten aan zijn verbonden.
Na dit arrangement wordt er samen bekeken of uw nagels na 3 of 4 weken bijgevuld dienen te worden als u hiervoor behoefte heeft.