Behandelingen

Wanneer je besluit om voor het eerst naar een beautysalon te gaan, is het begrijpelijk dat je niet precies weet wat een behandeling inhoud en hoe dit precies in zijn werk gaat.
Wij leggen je hieronder graag uit welke behandelingen we hebben en wat ze inhouden.

Semi Permanente Make-Up
Ombre Powder Brows

DE VOORDELEN
-Geschikt voor alle huidtypes
-Zeer natuurlijk poedereffect
-Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
-Geen schade aan de huid
-Bijna geen roodheid of zwelling
-Geen kale plekken
-Geen littekens.

WAT ZIJN POWDER BROWS
Powder brow is dé behandel techniek op het gebied van permanente wenkbrauwmake-up.
Bij Powder Brows worden de wenkbrauwen ingekleurd met pigment. Hier zegt de naam het al; Poeder effect.
Bij deze techniek van semi permanente make-up wordt op een hele subtiele manier pigment aangebracht met een PMU apparaat, zodat het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauw poeder, alleen het resultaat is semi permanent. Dit betekent dat het tijdelijk is en het na ongeveer 3 jaar volledig verdwenen is.
Aangeraden wordt om elk jaar je powder brows een touch up behandeling te geven om zo langer van je mooie wenkbrauwen te kunnen blijven genieten.

Vlak na de behandeling zijn de powder brows erg donker. Dit wordt uiteindelijk 50 tot 70% lichter. Na een genees periode van ongeveer 30 dagen is de definitieve kleur zichtbaar. Na 6-8 weken kom je terug voor een touch up behandeling. Hierbij wordt gekeken of de kleur, vorm en dekking van de powder brows naar wens zijn. Hier kunnen eventuele aanpassingen worden gemaakt. Een touch up behandeling is belangrijk om lang van je wenkbrauwen te kunnen genieten.

HOE WORDEN POWDERBROWS GEMAAKT
Deze techniek wordt toegepast met een PMU-apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiënemodule in de dermis geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren, maar in de wereld van permanente make-up noemen we dit pigmentatie. De gebruikte pigmenten zijn anders dan die voor een tatoeage, ze zijn zo geformuleerd dat ze na 1 tot 2 jaar zullen vervagen. Daarnaast plaatsen we het pigment enkel in de bovenste huidlaag waardoor het een bijna pijnloze behandeling is.

Onze pigmenten zijn nikkelvrij, vrij van chemische conserveringsmiddelen, gecertificeerd en veilig voor de huid.
Onze pigmenten en machine zijn Made in Germany (EU). Met het PMU-apparaat kunnen we een zacht poedereffect creëren.

HOE LANG DUURT DE BEHANDELING?
Gemiddeld duurt de Ombré powder brows behandeling ongeveer 3 uur. Een touch up behandeling duurt korter.

Voordat we daadwerkelijk met de behandeling starten, doen we graag een uitgebreide intake waarbij we de wensen doornemen. We bespreken hoe je je eigen wenkbrauwen tekent en welke kleur je gebruikt. Wij adviseren om naar de afspraak te komen met wenkbrauwen zoals je ze zelf altijd tekent. Wij adviseren je dan over de kleur en vorm die bij jouw gezicht past.

DE BEHANDELING
In eerste instantie teken ik de wenkbrauwen volgens de vorm van je gezicht en volgens jouw wensen. We bespreken samen de kleur voor de pigmentatie en als je het eens bent met de vorm en kleur, starten we met de semi permanente make-up behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorg instructies. Deze zijn belangrijk voor het herstelproces van de Ombré powder brows. Probeer deze zo goed mogelijk te volgen.

HOE LANG HEB JE PLEZIER VAN JE POWDER BROWS?
Ombré powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee als je de nazorg instructies goed opvolgt. Het is belangrijk om alle adviezen na de behandeling op te volgen zodat je langer kunt genieten van je semi permanente make-up. Daarnaast is het belangrijk dat je je huid en wenkbrauwen goed verzorgt.

Geniet gemiddeld 1,5 jaar van je wenkbrauwen

Ga je vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is dat bij Ombré powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en er geen kale plekken in de wenkbrauwen ontstaan.

Wat zijn kunstnagels?
Een kunstnagel is een harde laag die geplaatst word op de nagels. Het kan de nagels langer en steviger maken. Het word gemaakt met acryl of gel en word aangebracht met een penseel. Dit kan geplaatst worden in verschillende vormen, kleuren en lengtes. Om de nagels langer te maken worden sjablonen gebruikt. Dit zijn verlengstukken die je onder de nagels plaatst om hier vervolgens met het product boven op te werken.

Wat is Acryl?
Acryl is een product waarmee je een kunstnagel kan maken. Het bestaat uit een poeder en een vloeistof(monomeer). De poeder is er in verschillende kleuren. De combinatie van de poeder en de vloeistof maakt samen een nat bolletje waarmee je kan gaan vormgeven op een nagel. Dit hard snel uit en wanneer dit hard is kan het in model gevijld worden. Een behandeling duurt 1,5 uur.

Wat is Gel?
Gel is net als acryl ook een product om kunstnagels mee te maken. Gel bestaat uit 1 plakkerige en stroperige substantie. Je brengt het aan op de nagels en het wordt pas hard als de nagels met gel in een uv/led lamp gaan. Het product hard dan ook alleen maar uit met de lamp en niet zoals acryl aan de lucht. Na het uitharden word de plaklaag verwijderd die de gel naar boven duwt tijdens het uitharden. Daarna kan de nagel in model gevijld worden. Een behandeling duurt 1,5 uur.

Wat is Gellak?
Gellak is een lak op basis van gel die lijkt op een nagellak. Het verschil van nagellak en Gellak is dat een nagellak moet drogen aan de lucht en gellak moet drogen in een uv/led lamp (net als gewone Gel). Je brengt het aan in dunne lagen net zoals nagellak. Na elke laag word het gedroogd in de lamp en na de behandeling zijn de nagels meteen droog. Gellak is een goede versteviging voor de natuurlijke nagels. Een behandeling duurt 45 minuten.

Welk product past bij mij?
Of wij tijdens een behandeling gebruik maken van gel, acryl, gellak of een ander product is afhankelijk van de nagel omstandigheden en leef en gebruik gewoonte van de klant. Bij je eerste behandeling vind altijd een intake gesprek plaats. Je vult hierbij een analyse formulier in en aan de hand van deze vragen komen we er achter welke behandeling voor jou de beste keuze is.

Manicure behandelingen
We hebben verschillende Manicure behandelingen.
Onze handen gebruiken we het meest, maar vaak verzorgen we ze niet goed. Zeker in de herfst en winter, worden ze droog en voelen ruw aan.Een manicure kan er voor zorgen dat je handen weer lekker zacht aanvoelen door ze te verwennen met een heerlijke manicure behandeling.

Bruidsarrangementen
Dit is een complete behandelarrangement waarin je in 3 afspraken de perfecte bruidsnagels krijgt. De eerste afspraak krijg je ruim de kans om te gaan bekijken wat er allemaal mogelijk is en wat je mooi vind. We kunnen wat voorbeeldjes maken en een proefnageltje proberen. Je kunt eventueel een stukje stof van de jurk mee nemen om te zoeken naar de perfecte kleur. Je krijgt op de 2de afspraak een luxe manicure behandeling zodat je handen er op de grote dag helemaal top uit zien. de 3de afspraak is de dag dat de kunstnagels geplaatst worden. Ook zit er een garantie bij waardoor je op je bruiloft nooit met kapotte nagels zit.

Nagelbijterarrangementen
In dit arrangement gaan we in 5 behandelingen samen de strijd aan tegen het nagelbijten. De nagels van een nagelbijter groeien harder dan gewone lange nagels en daardoor worden de nagels de eerste paar keer kort gehouden en kom je in het begin ook al na 1 week terug voor een nabehandeling. Door dit rustig en goed aan te pakken, wen je aan een leven zonder nagelbijten en aan lange nagels. Dit is een perfecte manier om van het nagelbijten af te komen.

Wat zijn Henna brows?
Henna brows is een wenkbrauw behandeling waarin de wenkbrauwen helemaal strak worden gemaakt doormiddel van meten, harsen, het plaatsen van henna in de wenkbrauw haartjes en het strak afwerken van de wenkbrauwen, dit geeft echt een wauw effect. Het is een totale verzorging van de wenkbrauwen en de henna blijft tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes zitten.